Velkommen til din nye

gardinkonsulent i Roskilde

Tlf. 26 43 71 15

Jesper Kiel er indehaver af Gardinhusets nye afdeling i Roskilde

Han kommer hjem til dig, der skal indrette med nye gardiner og solafskærmning.

Jesper har mange års erfaringer og kompetencer og er din sikkerhed for, at du kommer godt i mål med dit gardinprojekt.

Book Jesper på telefon: 26 43 71 15 eller på mail: [email protected]

Du får naturligvis Jespers besøg gratis og uforpligtende

Tlf. 26 43 71 15

Min historie

“Min tid i gardinbranchen startede den dag, jeg kom til verden, idet mine forældre allerede var kendte ansigter i gardinbranchen. Både min bror og jeg lever og ånder for gardiner og solafskærmning i høj kvalitet – præcis som vores forældre.

De seneste år har jeg brugt mine erfaringer og kompetencer som konsulent og montør hos Magnild Gardiner Roskilde. Magnild gardiners kendte inspirationshus i Roskilde repræsenterede tidens trends og mode indenfor gardiner og solafskærmning med nøje udvalgte kollektioner fra de førende leverandører.”

Et stærkt fællesskab

“Tiden er nu kommet til, at jeg indfrier min drøm om at yde den bedste service som selvstændig gardinkonsulent i egen gardinvirksomhed.

Jeg har valgt at indgå i GardinHusets regi, da vi sammen tror på, at sparring og fællesskabets erfaringer og kompetencer løfter det professionelle niveau og skaber tryghed for vores gode kunder.”

Jesper Kiel

Følg GardinHuset Roskilde på Facebook
Følg på Facebook