Få naturen helt ind i stuen

Smukke hørgardiner

Rustikke og elegante – og de er helt deres egen

Hørgardiner er blevet det nye sort

– eller grønne om man vil.

For udover at mange har fået øjnene op for det rustikke, naturlige og tidløse udtryk, man får med hørgardiner, så er de også et mere bæredygtigt valg end f.eks. konventionel bomuld.

Hør kræver markant mindre sprøjtning, gødning, kemikalier og vand når man dyrker det til tekstilproduktion i forhold til eksempelvis bomuld. Derudover har hør en antiseptisk egenskab, der gør hørgardiner resistente over for møl og giver dem en naturlig evne for at modstå smuds og snavs.

Hørgardiner lever sit eget charmerende liv

Når du vælger hørgardiner, skal du være opmærksom på, at det organiske materiale som hør er, giver sig væsentligt mere afhængigt af temperatur og luftfugtighed end andre tekstiler. Så den ene dag kan gardinerne måske smyge sig henad gulvet og den næste dag er der lidt luft ned til gulvet. Men det er jo også det charmerende ved netop hørgardiner. Hør er naturligt både i sit udtryk og i sin adfærd, så at sige.

Der er dog også mulighed for at vælge gardiner med en blanding af hør og andre materialer, hvis du ønsker det smukke hørlook, men gerne vil have gardiner, der opfører sig lidt mere som andre gardiner.

Stort udvalg i hørgardiner hos GardinHuset

Hos GardinHuset finder du et stort og spændende udvalg i hørgardiner, både i 100% hør for det helt organiske og rustikke look til hørblandinger med polyester og bomuld, hvor du stadig opnår et lækkert hørlook.

Kig ind i et af vores showrooms eller book et uforpligtende besøg af en af vores dygtige gardinkonsulenter, hvis du gerne vil høre mere om hørgardiner.

Book gardinkonsulent
Du kan også få pudebetræk i hør, der matcher dine gardiner
Hørgardiner helt tæt på
Her kan du også læse de seneste tre blogindlæg
Velkommen i showroom med største udvalg af gardiner og solafskærmning

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg, Svendborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
GardinHuset Showroom