I GardinHuset syer vi dine gardiner

Hvem kan sy gardiner?

Vi tilbyder dansk gardin systue, fordi vi værner om håndværket og dedikerer vores hjerteblod til din unikke gardinløsning

Skal vi sy dine gardiner?

Dansk gardin systue

For os i GardinHuset er det vigtigt, at vi støtter op om dansk produktion og er med til at holde arbejdspladser på danske hænder. Derfor producerer vi en række produkter selv og skatter vores danske samarbejdspartnere utroligt højt.

At vores kunder prioriterer at købe dansk-producerede gardinløsninger er vores eksistensberettigelse. At du som kunde prioriterer den kvalitet, troværdighed og den ærlighed, vores produkter og løsninger er bunder op på, er det, der gør, at vi har mulighed for at give noget tilbage til det lokalsamfund, vores virksomhed er rodfæstet i i form af arbejdspladser og lokal involvering.

Skal vi hjælpe dig med nye gardiner?

GardinHuset kan sy dine gardiner

Vi har egen dansk gardin systue og værner om vores håndværk

I GardinHuset værner vi om vores håndværk og dedikerer vores hjerteblod til den proces, det er at skabe unikke gardinløsninger. På millimeter. Uanset om vi syr lige baner, skrå baner eller om vi specialudvikler banerne til dit hjem.

Fordi vi har egen dansk systue med faguddannede medarbejdere, er vores kommunikationsvej og produktionstid kort, ligesom vi i vores kvalitetskontrol har fokus på selv den mindste detalje, da vi kvalitetssikrer på baggrund af danske krav og normer.

At vi producerer dansk, betyder også, at vi står med din gardinløsning imellem egne hænder og er direkte involverede fra start til slut. Vi er ikke bundet op på at skulle købe produkter hjem fra en ekstern leverandør. På vores systue har vi mulighed for selv at tegne skabelonen til din gardinløsning, sy en prøve, rette prøven til – hvorefter vi udformer din unikke løsning i dit valgte tekstil.

Besøg vores showroom

Specialsyede gardiner efter mål

Uanset størrelse så løser vi opgaven

Vi syer alle former for gardiner, og udover gardiner kan du få specialsyet

  • Puder (både indendørs og udendørs)
  • Hynder
  • Duge
  • Dækkeservietter
  • Badeforhæng
  • Sengetæpper
  • Altanfortræk
  • Prøverumsforhæng

”Et gardin er ikke bare et gardin. Det er idéen bag, det handler om. Vi møder dig dér, hvor du er, og vejleder dig hele vejen. Både før, under og efter.”

Helle Stuhr Frederiksen
Indehaver og konsulent

Uddannelse af faglærte medarbejdere er et must

For at vi kan blive ved med at producere dansk, er vi utrolig engagerede i at fremme og være med til at udvikle på uddannelsen til gardindekoratør og -montør, hvor praktisk læring om styling og dekoration indgår som væsentlige faglige fokusområder.

Når du besøger os i vores showrooms, eller når vi kommer hjem til dig, kan du derfor opleve, at vi har elever med, da en væsentlig del af deres uddannelse handler om at rådgive dig i samtlige steps frem imod montering af og opfølgning på den færdige gardinløsning.

Kontakt du os, fortæller vi gerne mere om, hvordan vi arbejder i GardinHuset.

Jep! Jeg er nysgerrig på mere viden om GardinHuset