Skab en dejlig aftenhygge med

mørklægningsgardin til børneværelset

Gardiner produceret efter mål, passer præcist til vinduesrammen. Dette giver en langt større tæthed, så mindst muligt lys slipper ind.

Se dem i showroom
Hvilke forældre har ikke haft udfordringer med at putte barnet i et alt for lyst børneværelse?

Mørklægningsgardiner i børneværelset

Der findes flere forskellige gardintyper og muligheder for montering, der hjælper dig med optimal mørklægning, når dit barn skal sove.

Her får du nogle eksempler på, hvilke muligheder der findes for at skabe en spændende indretning med gardiner, der både bidrager til farver og fantasi, samtidig med, at gardinets funktion bidrager til en hyggelig aftenstemning inden puttetid.

Mørklægningsrullegardin

Et rullegardin i sjover farver og mønstre kan fås i en kvalitet, der mørklægger børneværelset, så du kan skabe en dejlig følelse af aften-stemning, selvom sommersolen stadig skinner.

På bagsiden af rullegardiner kan tilføjes et lag af alu-folie. Denne folie sørger for at solens varme stråler bliver kastet tilbage ud af vinduet. På den måde opnår du et køligere værelse til natten.

Besøg i showroom
Mørklæggende Duettegardin

Duettegardinet er konstrueret, så kun en lille smule lys slipper ind, og med et mørklæggende væv kan du trække for og skabe aftenstemning.

En anden fordel ved Duettegardinet er den isolerende effekt, som beholder børneværelset lidt køligere om sommeren, hvis det er trukket for, når du ikke er hjemme i løbet af dagen.

Er Duettegardinet monteret i sidelister, opnår du
fuldstændig mørklægning i børneværelset

Med motorstyring kan du lade en tidsindstilling afgøre, hvornår du ønsker aftenstemning – helt automatisk.

Mere om mørklægningsgardiner
Børneværelset er centrum for barnets

fantasi og leg

Alt omkring barnet bliver en del af legen, og det hele indgår som rekvisitter, i det eventyr der udfolder sig i barnets univers. Det er naturligvis legetøj, udklædningstøj, møbler og andre fund fra hele boligen.

Selv gardinerne spiller en rolle og er med i opsætningen, når legen går i gang.

Til den lille rejsende ud i rummet, eller prinsessen der bor i eventyret fuld af sæbebobler. Det kan også være Robinhood i den farefulde Sherwood skov, hvor dyrene titter frem.

Få vejledning i sikker betjeningsform
Sikkerhed på børneværelset

Så slipper du for bekymring, når barnet leger på værelset.

Om børnesikre gardiner
Velkommen i showroom med største udvalg af gardiner og solafskærmning

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg, Svendborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
GardinHuset Showroom