3 moderne syninger
Gardiner i høj kvalitet er bæredygtige gardiner, og er dine gardiner også syet professionelt med de moderne og samtidig tidsløse syninger, holder både kvaliteten og stilen i mange år.
Gavekort til den personlige indretning
Gavekortet kan indløses i alle GardinHusets butikker samt i House of Home i Nyborg og i Svendborg. Den heldige modtager af gavekortet kan få 10% rabat.
Gardiner i nyt hus
I et nybygget hus er det vigtigt at tænke gardiner og solafskærmning ind tidligt i processen. Det gjorde familien i denne nye villa, og du kan se de enkelte rums gardinløsninger her.
Boligmesse i Odense 2021
Tak for besøget på GardinHusets stand på boligmessen "BOLIG MAD DESIGN" i Odense Congress Center den 29. - 31. oktober 2021.
Vind gavekort til gardiner
KONKURRENCEN ER SLUT! Deltag i konkurrencen på Facebook og på Instagram og vind et af tre gavekort til nye gardiner. Du kan også deltage på messen "BOLIG MAD DESIGN" d. 29.-31. oktober 2021.
Katalog med gardiner
I vores katalog præsenterer vi en række idéer, historier og gode råd, så du kan blive inspireret og komme godt i gang med den bedste gardinløsning til din bolig.
Lang levetid er bæredygtige gardiner
Gardiner i høj kvalitet har lang levetid. Det er, efter vores mening, bæredygtige gardiner! Klik her og se filmen.
Årets farve 2022
I dette indlæg giver vi dig årets farvetrend 2022.
Gardiner i hotelstil
De såkaldte hotelgardiner giver værelset eller stuen et eksklusivt look. Et tyndt gardin inderst giver et blødt lysindfald, mens et kulørt gardin giver farve til indretningen.
Nye mønstre til stofgardiner
Skal du have nye stofgardiner, tilbyder vi nu nogle skønne gardinnyheder i både farver og mønstre. Her får du et udpluk og lidt inspiration.
Lette gardiner til efteråret
Lette gardiner i efterårets sarte farver lader den skønne efterårs komme ind, uden at lyset er skarpt og generer.
Gode råd inden du køber nye gardiner
Nye gardiner og solafskærmning fås med en række tekniske funktioner, der ikke alene giver dig mulighed for at indstille lys og skærme af for solen på flere måder. Du kan også spare på ressourcer og skabe et konstant behageligt indeklima for hele familien.
Spar energi med dine gardiner
Der er penge at spare, hvis du udnytter dine gardiner optimalt. Her får du 5 gode råd med de gardiner du allerede har: 1. Udnyt varmen fra solen, 2. Spar på elregningen. 3. Hold på varmen om natten, 4. Undgå en stor varmeregning, 5. Forebyg at få ubudne gæster
Gardiner og solafskærmning til nyt hus
Når du skal i gang med at bygge eller flytte til et nyt hus, ser vi ofte, at gardiner og solafskærmning er en post i budgettet, som enten er kalkuleret for lille eller slet ikke er med. Vi stiller de vigtige spørgsmål i denne artikel
Hvad er lyddæmpende gardiner?
Lyddæmpende gardiner giver din bolig en behagelig akustik, og blødgør lyde. Huse og rum med hårde overflader kan runge. Lange gardiner fra loft til gulv absorberer lyde og gør dem blødere.
Gardinkonsulent i Roskilde
Jepser Kiel, som er GardinHusets nye ejer af Roskildeafdelingen, har fyldt bilen med det nyeste indenfor gardiner og solafskærmning. Han kommer på besøg hos alle - privat såvel som erhverv.
Børnenes univers
Et inspirerende børneværelse bidrager til, at barnet har lyst til at udforske og bruge sin egen fantasi inde på sit værelse. Gardiner og solafskærmning er med til at skabe denne stemning, selvom de tjener et prktisk formål.
Tynde gardiner
Tynde gardiner i det florlette væv er smukke og sætter et personligt præg på enhver boligindretning. Men vidste du, at gardinerne kan filtrere solens UV-stråler, så du kan nyde lyset, uden at dine møbler falmer?
Opråb til uddannelsesvejledere
En kreativ gardindekoratør, gardinkonsulent eller en kvalificeret gardinmontør er efterhånden svær at finde, da uddannelsessøgende ikke bliver ledt i branchens retning.
Mørklægningsgardiner
Har du brug for mørklægningsgardiner efter mål, behøver du ikke at gå på kompromis med elegance og lækkert design. Du kan altid finde et gardin, der passer flot ind i din boligstil.
Bæredygtige gardinstænger
Gør dit hjem endnu grønnere og bæredygtigt med nye gardinstænger i genanvendeligt aluminium. Gardinstængerne har et enkelt, arkitektonisk udtryk og fås i flere farver.
Børnesikre gardinløsninger
I et barns univers er der fri leg og fantasi. Der skal mærkes og undersøges, når verden skal udforskes. Gardinerne i et legerum skal derfor være sikre for barnet.
Piet Hein Superellipse gardinskinne med lys
Skab hyggelig aftenstemning med den nye Piet Hein Superellipse gardinskinne med led lys. Som den første og eneste gardinskinne i verden er skinnen udstyret med et separat LED spor.
Nye insektnet inden foråret
Foråret kommer lige pludselig, og så er det godt at kunne lukke luften ind og lade pollen og insekter blive ude. Vi kan anbefale at være i god tid, så du er klar til de lyse dage og frisk luft.
Farver i boligen 2021
I 2021 har vi brug for ro og stabilitet i vores hjem. Det afspejler sig i boligens farver og nuancer 2021. Her får du lidt inspiration til din personlige stil.
Stemning fra butik og showroom i Odense
GardinHuset i Odense emmer af stemning, masser af skønne varer og inspiration. Her har du rig mulighed for at se mærke og røre, samtidig med at vi øser ud af vores mange kreative idéer og gode råd. Hjertelig velkommen!
Polstret sengegavl i matchende nuancer
Vores kunde var en tur på hotel, hvor værelset havde en blød sengegavl. Hun synes det var lunt og hyggeligt og rummet så ligesom færdigt ud. Det måtte hun have hjemme ved sig selv.
#mitgardinhus 
Følg os på instagram

Inspirer andre og tag dine egne billeder af nye gardiner med #mitgardinhus

Følg os på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Bredt sortiment af gardiner og solafskærmning
Velkommen i showroom

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg, Roskilde og på Frederiksberg. Se åbningstider her.

Booke dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
Showroom hos Gardinhuset