Velkommen på bloggen

Her får du indlæg om indretning, stemning, indeklima og meget mere.

Rigtig god læselyst!

4 gode idéer for den bedste hverdag
Der er meget, der kan få dig til at føle, at du har en dejlig dag. Noget af det vigtigste er faktisk, at du har fået en god søvn. Her får du 4 gode idéer for den bedste hverdag.
Fokus på soveværelset
Hvordan indretter du bedst dit soveværelse med gardiner og solafskærmning? Det er emnet for dette blogindlæg, hvor vi både kigger på gardinernes praktiske og æstetiske betydning.
Bæredygtighed med bambusgardiner
Vi ser en opblomstring af interessen for bambusgardiner. Måske på grund af de gode egenskaber ved bambus i forhold til bæredygtighed. Men sikkert også på grund af den hyggelige stemning, de også kommer med.
Gardinstænger eller gardinskinner
Hvad skal jeg vælge til mine nye gardiner - gardinstænger eller -skinner? Du får ikke svaret her, men til gengæld lærer du fordelene ved de to typer, så du kan vælge, hvad du foretrækker.
Fokus på gardiner i stuen
Vi sætter i dette blogindlæg fokus på gardiner og solafskærmning til stuen. Det skal både være hyggeligt og praktisk.
Varmeisolering med stofgardiner
I disse energikrisetider er interessen for varmeisolering højere end nogensinde. Her fokuserer vi på isolering med stofgardiner.
Ovenlysvinduer, skråvinduer og lysskakte
Gardiner og solafskærmning til ovenlysvinduer, skråvinduer og lysskakte. Læs om hvilke gardintyper, der fungerer bedst.
Hørgardiner
Hørgardiner er en stærkt stigende trend. Med sit organiske og rustikke udtryk får man naturen helt ind i stuen.
Tynde gardiner
Tynde gardiner i det florlette væv er smukke og sætter et personligt præg på enhver boligindretning. Men vidste du, at gardinerne kan filtrere solens UV-stråler, så du kan nyde lyset, uden at dine møbler falmer?
Sådan finder du dine gardiner
Nye gardiner og solafskærmning kan være en stor post i budgettet. Det skal både være funktionelle og matche din indretning i mange år. Derfor får du her de bedste råd og faglig vejledning, så du er godt forberedt
Nye gardiner fra start til slut
At købe nye gardiner kan være en udfordrende men spændende process. Der er meget du skal tænke over, og hvordan skal det passe sammen med resten af din indretning? - Vi er med dig hele vejen!
Gardiner og solafskærmning til nyt hus
Når du skal i gang med at bygge eller flytte til et nyt hus, ser vi ofte, at gardiner og solafskærmning er en post i budgettet, som enten er kalkuleret for lille eller slet ikke er med. Vi stiller de vigtige spørgsmål i denne artikel
Mørklægningsrullegardin med motor
Overvejer du at bygge nyt, bygge til eller bygge om, og ønsker du motorstyrede gardiner og solafskærmning, kan vi anbefale at have det med i planlægningen af el-arbejdet.
Katalog med udvendig solafskærmning
Hvad skal du vælge, når du for brug for solafskærmning til dit udvendige miljø? I dette katalog får du hjælp og inspiration til den bedste løsning med udvendig solafskærmning.
Mørklægningsgardin til børneværelset
Med det helt rigtige mørklægningsgardin til børneværelset, kan du skabe en hyggelig aftenstemning ved puttetid.
Nye insektnet/myggenet/fluenet
Luk den friske luft ind og lade pollen og insekter blive ude. Vi kan anbefale at være i god tid med at etablere myggenet og insektnet, så du er klar til foråret og sommeren.
Kombination af gardiner og solafskærmning
Kombiner det praktiske og funktionelle med det elegante og modige. Tidens gardinmode lader gardiner og solafskærmning blive en mere modig og integreret del af ethvert rum i hjemmet.
Mørklægningsgardiner
Har du brug for mørklægningsgardiner efter mål, behøver du ikke at gå på kompromis med elegance og lækkert design. Du kan altid finde et gardin, der passer flot ind i din boligstil.
3 moderne syninger
Gardiner i høj kvalitet er bæredygtige gardiner, og er dine gardiner også syet professionelt med de moderne og samtidig tidsløse syninger, holder både kvaliteten og stilen i mange år.
Gavekort til den personlige indretning
Gavekortet kan indløses i alle GardinHusets butikker. Den heldige modtager af gavekortet kan få 10% rabat.
Katalog med gardiner
I vores katalog præsenterer vi en række idéer, historier og gode råd, så du kan blive inspireret og komme godt i gang med den bedste gardinløsning til din bolig.
Gardiner i hotelstil
De såkaldte hotelgardiner giver værelset eller stuen et eksklusivt look. Et tyndt gardin inderst giver et blødt lysindfald, mens et kulørt gardin giver farve til indretningen.
Gode råd inden du køber nye gardiner
Nye gardiner og solafskærmning fås med en række tekniske funktioner, der ikke alene giver dig mulighed for at indstille lys og skærme af for solen på flere måder. Du kan også spare på ressourcer og skabe et konstant behageligt indeklima for hele familien.
Spar energi med dine gardiner
Der er penge at spare, hvis du udnytter dine gardiner optimalt. Her får du 5 gode råd med de gardiner du allerede har: 1. Udnyt varmen fra solen, 2. Spar på elregningen. 3. Hold på varmen om natten, 4. Undgå en stor varmeregning, 5. Forebyg at få ubudne gæster
Hvad er lyddæmpende gardiner?
Lyddæmpende gardiner giver din bolig en behagelig akustik, og blødgør lyde. Huse og rum med hårde overflader kan runge. Lange gardiner fra loft til gulv absorberer lyde og gør dem blødere.
Bæredygtige gardinstænger
Gør dit hjem endnu grønnere og bæredygtigt med nye gardinstænger i genanvendeligt aluminium. Gardinstængerne har et enkelt, arkitektonisk udtryk og fås i flere farver.
Børnesikre gardinløsninger
I et barns univers er der fri leg og fantasi. Der skal mærkes og undersøges, når verden skal udforskes. Gardinerne i et legerum skal derfor være sikre for barnet.
Piet Hein Superellipse gardinskinne med lys
Skab hyggelig aftenstemning med den nye Piet Hein Superellipse gardinskinne med led lys. Som den første og eneste gardinskinne i verden er skinnen udstyret med et separat LED spor.
Velkommen i showroom med største udvalg af gardiner og solafskærmning

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg, Svendborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
GardinHuset Showroom