Hvad er lyddæmpende gardiner?
Lyddæmpende gardiner giver din bolig en behagelig akustik, og blødgør lyde. Huse og rum med hårde overflader kan runge. Lange gardiner fra loft til gulv absorberer lyde og gør dem blødere.
Gardinkonsulent i Roskilde
Jepser Kiel, som er GardinHusets nye ejer af Roskildeafdelingen, har fyldt bilen med det nyeste indenfor gardiner og solafskærmning. Han kommer på besøg hos alle - privat såvel som erhverv.
Børnenes univers
Et inspirerende børneværelse bidrager til, at barnet har lyst til at udforske og bruge sin egen fantasi inde på sit værelse. Gardiner og solafskærmning er med til at skabe denne stemning, selvom de tjener et prktisk formål.
Tynde gardiner
Tynde gardiner i det florlette væv er smukke og sætter et personligt præg på enhver boligindretning. Men vidste du, at gardinerne kan filtrere solens UV-stråler, så du kan nyde lyset, uden at dine møbler falmer?
Opråb til uddannelsesvejledere
En kreativ gardindekoratør, gardinkonsulent eller en kvalificeret gardinmontør er efterhånden svær at finde, da uddannelsessøgende ikke bliver ledt i branchens retning.
Mørklægningsgardiner
Har du brug for mørklægning, behøver du ikke at gå på kompromis med elegance og lækkert design. Du kan altid finde et gardin, der passer flot ind i din boligstil.
Bæredygtige gardinstænger
Gør dit hjem endnu grønnere og bæredygtigt med nye gardinstænger i genanvendeligt aluminium. Gardinstængerne har et enkelt, arkitektonisk udtryk og fås i flere farver.
Børnesikre gardinløsninger
I et barns univers er der fri leg og fantasi. Der skal mærkes og undersøges, når verden skal udforskes. Gardinerne i et legerum skal derfor være sikre for barnet.
Piet Hein Superellipse gardinskinne med lys
Skab hyggelig aftenstemning med den nye Piet Hein Superellipse gardinskinne med led lys. Som den første og eneste gardinskinne i verden er skinnen udstyret med et separat LED spor.
Nye insektnet inden foråret
Foråret kommer lige pludselig, og så er det godt at kunne lukke luften ind og lade pollen og insekter blive ude. Vi kan anbefale at være i god tid, så du er klar til de lyse dage og frisk luft.
Farver i boligen 2021
I 2021 har vi brug for ro og stabilitet i vores hjem. Det afspejler sig i boligens farver og nuancer 2021. Her får du lidt inspiration til din personlige stil.
Stemning fra butik og showroom i Odense
GardinHuset i Odense emmer af stemning, masser af skønne varer og inspiration. Her har du rig mulighed for at se mærke og røre, samtidig med at vi øser ud af vores mange kreative idéer og gode råd. Hjertelig velkommen!
Polstret sengegavl i matchende nuancer
Vores kunde var en tur på hotel, hvor værelset havde en blød sengegavl. Hun synes det var lunt og hyggeligt og rummet så ligesom færdigt ud. Det måtte hun have hjemme ved sig selv.
#mitgardinhus 
Følg os på instagram

Inspirer andre og tag dine egne billeder af nye gardiner med #mitgardinhus. Du får samtidig muligheden for at blive vist på vores Instagram-profil @gardinhuset.dk

Følg os på Instagram
Sortimentet har aldrig været større!
Velkommen i showroom

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg og på Frederiksberg. Se åbningstider her.

Du kan også booke dit besøg i showroom, så du sammen med en gardinkonsulent gennemgår dine behov og idéer.

Vi kommer naturligvis også hjem til dig – gratis og helt uforpligtende.

 

Book din konsulent her
Showroom hos Gardinhuset