Velkommen på bloggen

Her får du indlæg om indretning, stemning, indeklima og meget mere.

Rigtig god læselyst!

Parasollens historie
Vi ved alle, hvad en parasol er. Men hvor og hvornår stammer parasollen egentlig fra. Det kigger vi nærmere på i dette blogindlæg.
Fokus på soveværelset
Hvordan indretter du bedst dit soveværelse med gardiner og solafskærmning? Det er emnet for dette blogindlæg, hvor vi både kigger på gardinernes praktiske og æstetiske betydning.
Bæredygtighed med bambusgardiner
Vi ser en opblomstring af interessen for bambusgardiner. Måske på grund af de gode egenskaber ved bambus i forhold til bæredygtighed. Men sikkert også på grund af den hyggelige stemning, de også kommer med.
Insekterne kommer
Med 20.000 arter af insekter i Danmark er der nok at skærme for. Undgå at insekterne invaderer dit hjem ved at få monteret insektnet.
Den gode søvn
Søvn er vigtigt for vores velbefindende og sundhed. Vi kigger på de faktorer, der påvirker vores søvn, og særligt lysets betydning for søvnkvaliteten.
Gardinstænger eller gardinskinner
Hvad skal jeg vælge til mine nye gardiner - gardinstænger eller -skinner? Du får ikke svaret her, men til gengæld lærer du fordelene ved de to typer, så du kan vælge, hvad du foretrækker.
Fokus på stuen
Vi sætter i dette blogindlæg fokus på gardiner og solafskærmning til stuen. Det skal både være hyggeligt og praktisk.
Varmeisolering med stofgardiner
I disse energikrisetider er interessen for varmeisolering højere end nogensinde. Her fokuserer vi på isolering med stofgardiner.
Ovenlysvinduer, skråvinduer og lysskakte
Gardiner og solafskærmning til ovenlysvinduer, skråvinduer og lysskakte. Læs om hvilke gardintyper, der fungerer bedst.
Hvad betyder fri parkering?
Hvis du er i tvivl om, hvad fri parkering betyder ifm. plissé- og Dupli-/Duette-gardiner, er du ikke den eneste. Her får du en forklaring.
Portierens historie
Netop nu får portieren sin renæssance. Tag med på en rejse tilbage i historien til dengang portieren var det hotteste af det hotte.
Hørgardiner
Hørgardiner er en stærkt stigende trend. Med sit organiske og rustikke udtryk får man naturen helt ind i stuen.
Boligens farver 2023
Her får du 4 spændende farvegrupper, der, ifølge NCS Color system, hver repræsenterer boligens trend-farver i 2023...
Lette gardiner til efteråret
Lette gardiner i efterårets sarte farver lader den skønne efterårssol komme ind, uden at lyset er skarpt og generende.
Tynde gardiner
Tynde gardiner i det florlette væv er smukke og sætter et personligt præg på enhver boligindretning. Men vidste du, at gardinerne kan filtrere solens UV-stråler, så du kan nyde lyset, uden at dine møbler falmer?
Sådan finder du dine gardiner
Nye gardiner og solafskærmning kan være en stor post i budgettet. Det skal både være funktionelle og matche din indretning i mange år. Derfor får du her de bedste råd og faglig vejledning, så du er godt forberedt
Nye gardiner fra start til slut
At købe nye gardiner kan være en udfordrende men spændende process. Der er meget du skal tænke over, og hvordan skal det passe sammen med resten af din indretning? - Vi er med dig hele vejen!
Gardiner og solafskærmning til nyt hus
Når du skal i gang med at bygge eller flytte til et nyt hus, ser vi ofte, at gardiner og solafskærmning er en post i budgettet, som enten er kalkuleret for lille eller slet ikke er med. Vi stiller de vigtige spørgsmål i denne artikel
Mørklægningsrullegardin med motor
Overvejer du at bygge nyt, bygge til eller bygge om, og ønsker du motorstyrede gardiner og solafskærmning, kan vi anbefale at have det med i planlægningen af el-arbejdet.
Katalog med udvendig solafskærmning
Hvad skal du vælge, når du for brug for solafskærmning til dit udvendige miljø? I dette katalog får du hjælp og inspiration til den bedste løsning med udvendig solafskærmning.
Mørklægningsgardin til børneværelset
Med det helt rigtige mørklægningsgardin til børneværelset, kan du skabe en hyggelig aftenstemning ved puttetid.
10 af tæppets mange skønne egenskaber
Tæppets mange fordele giver dig en enestående chance for at løfte din stil og din boligindretning. Farven, mønsteret og strukturen i tæppet kan påvirke rummet positivt til en rar følelse og en positiv atmosfære.
En god søvn for en god dag
Der er meget, der kan få dig til at føle, at du har en dejlig dag. Noget af det vigtigste er faktisk, at du har fået en god søvn. Her får du 4 gode idéer til en dejlig dag
Nye insektnet/myggenet/fluenet
Luk den friske luft ind og lade pollen og insekter blive ude. Vi kan anbefale at være i god tid med at etablere myggenet og insektnet, så du er klar til foråret og sommeren.
Kombination af gardiner og solafskærmning
Kombiner det praktiske og funktionelle med det elegante og modige. Tidens gardinmode lader gardiner og solafskærmning blive en mere modig og integreret del af ethvert rum i hjemmet.
Mørklægningsgardiner
Har du brug for mørklægningsgardiner efter mål, behøver du ikke at gå på kompromis med elegance og lækkert design. Du kan altid finde et gardin, der passer flot ind i din boligstil.
3 moderne syninger
Gardiner i høj kvalitet er bæredygtige gardiner, og er dine gardiner også syet professionelt med de moderne og samtidig tidsløse syninger, holder både kvaliteten og stilen i mange år.
Gavekort til den personlige indretning
Gavekortet kan indløses i alle GardinHusets butikker samt i House of Home i Nyborg og i Svendborg. Den heldige modtager af gavekortet kan få 10% rabat.
Katalog med gardiner
I vores katalog præsenterer vi en række idéer, historier og gode råd, så du kan blive inspireret og komme godt i gang med den bedste gardinløsning til din bolig.
Årets farve 2022
I dette indlæg giver vi dig årets farvetrend 2022.
Gardiner i hotelstil
De såkaldte hotelgardiner giver værelset eller stuen et eksklusivt look. Et tyndt gardin inderst giver et blødt lysindfald, mens et kulørt gardin giver farve til indretningen.
Nye mønstre til stofgardiner
Skal du have nye stofgardiner, tilbyder vi nu nogle skønne gardinnyheder i både farver og mønstre. Her får du et udpluk og lidt inspiration.
Gode råd inden du køber nye gardiner
Nye gardiner og solafskærmning fås med en række tekniske funktioner, der ikke alene giver dig mulighed for at indstille lys og skærme af for solen på flere måder. Du kan også spare på ressourcer og skabe et konstant behageligt indeklima for hele familien.
Spar energi med dine gardiner
Der er penge at spare, hvis du udnytter dine gardiner optimalt. Her får du 5 gode råd med de gardiner du allerede har: 1. Udnyt varmen fra solen, 2. Spar på elregningen. 3. Hold på varmen om natten, 4. Undgå en stor varmeregning, 5. Forebyg at få ubudne gæster
Hvad er lyddæmpende gardiner?
Lyddæmpende gardiner giver din bolig en behagelig akustik, og blødgør lyde. Huse og rum med hårde overflader kan runge. Lange gardiner fra loft til gulv absorberer lyde og gør dem blødere.
Opråb til uddannelsesvejledere
En kreativ gardindekoratør, gardinkonsulent eller en kvalificeret gardinmontør er efterhånden svær at finde, da uddannelsessøgende ikke bliver ledt i branchens retning.
Bæredygtige gardinstænger
Gør dit hjem endnu grønnere og bæredygtigt med nye gardinstænger i genanvendeligt aluminium. Gardinstængerne har et enkelt, arkitektonisk udtryk og fås i flere farver.
Børnesikre gardinløsninger
I et barns univers er der fri leg og fantasi. Der skal mærkes og undersøges, når verden skal udforskes. Gardinerne i et legerum skal derfor være sikre for barnet.
Piet Hein Superellipse gardinskinne med lys
Skab hyggelig aftenstemning med den nye Piet Hein Superellipse gardinskinne med led lys. Som den første og eneste gardinskinne i verden er skinnen udstyret med et separat LED spor.
Farver i boligen 2021
I 2021 har vi brug for ro og stabilitet i vores hjem. Det afspejler sig i boligens farver og nuancer 2021. Her får du lidt inspiration til din personlige stil.
Polstret sengegavl i matchende nuancer
Vores kunde var en tur på hotel, hvor værelset havde en blød sengegavl. Hun synes det var lunt og hyggeligt og rummet så ligesom færdigt ud. Det måtte hun have hjemme ved sig selv.
Bredt sortiment af gardiner og solafskærmning
Velkommen i showroom

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
Showroom hos Gardinhuset