Mere end 60 års erfaring og knowhow

Om Gardinhuset

Vi er din professionelle specialist indenfor gardiner og solafskærmning

Book gardinkonsulent

Vi har fokus på lys, lyd, kulde og varme. På et godt indeklima og et lækkert design med tilpassede gardiner.

Men først og fremmest har vi fokus på dig og din personlighed.
Når vi møder en kunde første gang, bliver vi mødt med alt fra et stilsikkert ønske og sjove idéer til manglende overblik. Og det er helt okay. Vi er hér for at støtte dig og for at sikre, at du har det godt på hele rejsen frem imod din nye specialsyede gardinløsning.

Du får lys, lyd, temperatur og hygge på dine præmisser

Vi ved godt, at det kan være udfordrende at få overblikket over, hvordan du får den ønskede funktionalitet i dine gardiner til at spille sammen med den stil og det design, du ønsker dig. Men der skal slet ikke så meget til. I GardinHuset handler vores arbejde om at skabe de perfekte rammer for dig. Det handler om at skabe lige præcis det rum, der favner din personlighed. Både når vi taler om, hvordan dine gardiner skal se ud, hvor tekniske de skal være og ikke mindst, hvordan de skal skabe et sundt indeklima og en hyggelig stemning.

Du tænker måske ikke over det, men dit valg af materialer og farvesammensætninger er i høj grad med til at definere dit hjem. I den kreative proces, der leder frem imod din unikke gardinløsning, forholder vi os derfor til din stil, imens vi affotograferer farverne i dit hjem og strukturen i dine møbler og tæpper.

Er du til de fine eller grove strukturer? Er du til det moderne, romantisk eller minimalistisk?

Og allerede hér ved vi, hvilke af vores produkter, der vil fuldende din stil og få dit hjem til at hænge sammen. Her er det vores ansvar, at farver og materialevalg skaber balance i indretningen. Præsentere vi dig for et lilla gardin, er det væsentligt, at puderne i dine møbler bliver krydret med den samme nuance – at vi anbefaler et billede, hvor et penselstrøg komplementerer farven – og at en enkelt tråd i tæppet toner lilla. På den måde bliver din gardinløsning langt mere end blot gardiner. På den måde giver det mening at tænke i farver.

Det er ved vinduet, lyset er for skarpt. Og det er hér, det trækker eller solen bager

Med mere end 5 årtier i bagagen har vi skabt rigtig mange gardinløsninger, der alle kan noget konkret i forhold til:

  • Solafskærmning
  • Varmerefleksion
  • Styring af akustik.

Vores gardiner er løsningen på en række udfordringer i hjemmet, fordi det er ved vinduet, det trækker. Det er ved vinduet, lyset er for skarpt – og det er ved vinduet, der hurtigt bliver for varmt.

Selvom du måske i første omgang ikke tænker på gardiner som løsningsorienterede, så kan de rigtig meget. Og hos os får du én samlet løsning. På den rejse, vi skal ud på sammen, tager vi hånd om alt fra funktionalitet, til design og montering. Du skal slet ikke bekymre dig. Og vi glæder os til at hjælpe ღ – Helle Stuhr Frederiksen, grundlægger af GardinHuset

Kvalitet, kreativitet, pris & økonomi, fleksibilitet, miljø & etik

GardinHuset har rødder helt tilbage til 1960. Dengang var navnet et andet, men tankerne bag hvert eneste gardin de samme: Vi leverer specialdesignede løsninger på mål.

Dengang var det Frede Petersen, der sirligt håndterede alt fra nål og tråd til montering – i dag er det hans 2 børn, Steen Stuhr og Helle Stuhr Frederiksen, der fører virksomheden og håndværket videre.

Igennem årene har GardinHuset taget mange kvantespring. Vi begynder som leverandør til det offentlige under navnet, Gardinmontøren, som fortsat er vores anerkendte og landsdækkende erhvervsafdeling.

I 1998 udvider vi forretningen med et koncept, der gør, at du ikke længere udelukkende behøver at være erhvervsdrivende for at nyde godt af vores ekspertise og produkter. Vi byder nu også den private forbruger velkommen og har i dag 4 show-rooms med dertilhørende forretninger i Odense, Viborg på Frederiksberg og i Roskilde under navnet, GardinHuset.

Uanset om du handler hos os som privat forbruger eller erhvervs-kunde, vil du opleve, at grundlaget for vores eksistens er rodfæstet i de 5 værdier, Frede Petersen, gjorde til sine i 1960.

Her vil du opleve, at samtlige gardinløsninger fra vores hånd stadig bygger på:

Kvalitet – Kreativitet – Pris & økonomi – Fleksibilitet – Miljø & etik

Og fordi vores sortiment udelukkende består af måleprodukter, vil du se, at vi er utroligt fleksible i samarbejdet frem imod den løsning, der passer til dine behov.

At gå på kompromis med kvaliteten er udelukket! Og hos os betyder det, at vi bl.a. stiller meget store krav til vores leverandører og samarbejdspartnere. At stille krav er nemlig den eneste måde, vi i fællesskab kan optimere på vores løsninger og forbedre os på. Samtidigt gør vi vores til at bevare danske arbejdspladser.

Jo, vi leverer design og miljø. Og i den optik ligger det os meget på sinde at levere netop danskproducerede og certificerede gardinløsninger, som både tilgodeser etik og miljøteknik. Løsninger, der har en positiv indvirkning på din økonomi i form af energibesparelser – og som bygger på bæredygtighed med omtanke for miljøet og for kommende generationer.

Velkommen i showroom
Alt i gardiner og solafskærmning

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
GardinHuset Showroom Luxaflex
Lad dig blot inspirere

Online katalog

I vores flotte katalog kan du finde masser af inspiration til gardiner og solafskærmning i høj kvalitet.

Her finder du også gode råd, historier, trend og hjælp, så du kommer bedst i mål med gardiner og solafskærmning til din bolig.

Se kataloget her