Følelsen af luksus i soveværelset

Gardiner i hotelstil

Eksklusive lange lounge gardiner i to lag skaber rum og stemning

Få mere inspiration i showroom

Hotelgardiner

Giv dit værelse det eksklusive lounge-look

Skønne gardiner en nem og elegant løsning, når du ønsker at forandre og forny din indretning. Uanset hvilke farver og kvaliteter du vælger, er gardiner med til at sætte både stil og stemning i værelset eller stuen.

Her henter vi inspiration i den luksuriøse hotelstil. En elegant stil med forskellige kvaliteter, der også tilbyder flere funktioner.

De lange, elegante gardiner er tilbage, og vi søger igen imod en følelse af luksus, når vi indretter.

Op igennem 60’erne og 70’erne var boligens rum præget af lange gardiner med gennemsigtige undergardiner. De lette undergardiner havde den funktion, at lukke et blødt lys ind og skærme for indkik, hvor de tungere og mere farverige gardiner skærmede for alt lys, og indgik mere som en del af indretningen.
De seneste 2 årtier har gardiner og solafskærmning været præget af minimalisme. De skulle indgå anonymt i indretningen og være funktionelle mere end dekorative.

Rummelig og luksuiøs indretning.

I en tid, hvor vi har fået et stærkere forhold til vores hjem, er de lange gardiner vendt tilbage.
Vi har brug for at skabe rum og stemning, og inviterer derfor 70’ernes længder indenfor med et nyt pift af tidens farver, elegance og mere moderne måder at sy og montere.

Funktion og stil går hånd i hånd.

Både det klassiske hotellook med to lag gardiner og lange gardiner i samspil med funktionel solafskærmning finder plads i alle rum.
De stilfulde længder matches ind din personlige indretning og giver følelsen af hygge og luksus.

Lad os hjælpe