Tips til lækre gardinløsninger der forener det stilrene med det tekniske

Kombination af gardiner og solafskærmning

Book et gratis besøg

Inspiration til god og lækker solafskærmning i smukt samspil med lange gardiner

Tendenserne har tidligere været enkle og diskrete gardinløsninger i form af enten lyse rullegardiner, plisségardiner, persienner eller lyse, nærmest anonyme stofgardiner, som fungerede i praksis uden egentligt at bidrage til indretningen.

– men det er blevet nye gardin-tider!

Tidens spændende muligheder

En tendens med skønne farver, fylde og nye tekniske egenskaber giver spændende muligheder og måder at skabe stil og skærme af. En tendens i boligmoden, som bl.a. byder på eksklusiv hotel- og loungestil med fokus på både tunge og lette tekstiler samt fyldige farver og farvespil.

Herunder får du en række moderne og funktionelle forslag til kombinationer, der bidrager til tidens stil og indretning sammen med tekniske egenskaber.

Hotelstil

Stilen der kombinerer flere tekstilkvaliteter lag på lag, så du eksempelvis har et let og transparent gardin inderst og et tykkere og mere farverigt gardin yderst.

En kombination der pynter og skaber stemning og stil om dagen med mulighed for at lukke for lyset om natten.

Om gardiner i hotelstil

Fra loft til gulv

Lange tekstilgardiner fra loft til gulv får rummet til at virke større, og tekstilets struktur afhjælper akustikken.

De lange gardiner designer rummet og i kombination med Duettegardiner med up and downfunktion, får du de optimale muligheder for også at skærme af efter lyset og indkig.

Om akustikgardiner

Funktionelt med stil

Persiennen har ofte været den primære solafskærmning i mange hjem. De enkle og stilrene linjer, der kan drejes i forhold til lys og indkig uden at skulle køres op og ned, har være den primære funktion.

I dag kombineres den praktiske persienne med lange bløde tekstiler, der på hver deres måde tilbyder funktion og hyggelig indretning i alle husets rum.

Hver sine egenskaber

Hvor de bløde tekstiler kombineres med praktiske funktioner, ser vi også, at de to typer pryder forskellige vinduespartier i samme lokale.

F.eks. som vist her, hvor de lange velourgardiner både understreger rummets højde, skaber stemning og afhjælper akustikken, og de praktiske Duettegardiner ved køkkenbordet der kan hæves og sænkes efter behov.

Book et besøg i showroom

Det indvendig og det udvendige

Ønsker du blot at pryde din stue og dine rum med en type gardiner, kan du med fordel kombinere med udvendig solafskærmning som f.eks. en screen. På den måde opnår du maximal kontrol med dit indeklima.

Udvendig screen
Velkommen i showroom
Alt i gardiner og solafskærmning

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
GardinHuset Showroom Luxaflex