Naturens farver i stue og spisestue

Smukke grønne gardiner

Lange gardiner i en smuk, grøn nuance bringer naturen helt ind i stuen

I en charmerende patriciervilla i hjertet af Odense har vi leveret de skønneste gardiner fra Villa Nova i en grøn farve.

Familien havde et ønske om at bryde de lyse vægge og hårde flader med bløde eksklusive bølger. Samtidig var der et behov for at afhjælpe akustikken i de høje rum.

Gardinernes unikke samspil med husets øvrige indretning har skabt en personlige stil, hvor familien kan føle sig hjemme i mange år frem.

I det smalle vindue, hvor morgensolen kommer ind, valgte familien et enkelt Up and Down Plisségardin, så de både kan skærme for indkig og nyde det tidlige lys.

Husets indretning bindes sammen med

den grønne farve

Familien havde den tanke at få gardiner i lyse nuancer i to lag, men to lag gardiner ville dog fylde meget ind i rummet.

Vi besluttede sammen at finde én lækker gardin-kvalitet, og lade den grønne farve fra gulvet være den gennemgående farve på både gulv og gardiner.

Charlotte fortæller

“Vi skulle bruge nogle gardiner i den nye tilbygning, og havde besøg af et par gardinleverandører – men det vi kom frem til føltes ikke rigtigt.

Vi fik så en snak med Helle fra GardinHuset, som kunne se nogle muligheder, vi ikke selv havde tænkt på. Det var med hendes sparring, at vi endte med denne smukke grønne farve, der fremhæver havens og gulvets farver – og så fungerer det fantastisk til hele vores samlede indretning.

I dag er vi utroligt glade for resultatet!

GardinHuset hjalp også med at rense og tilrette nogle eksisterende gardiner i en anden stue, som nu har fået nyt liv og hænger, præcis som jeg altid har drømt om“

Velkommen i showroom
Alt i gardiner og solafskærmning

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
Showroom hos Gardinhuset