Lad lange bølger pryde rummet og filtrere UV-stråler

Tynde florlette gardiner

Besøg vores showroom

Kender du det….

Lyset er fantastisk, og du nænner ikke at trække gardiner for eller rulle ned – men du gør det, fordi møbler og gulve falmer og mister farve i den stærke sol.

Åben vinduet og lad den friske luft komme ind. Træk de beskyttende og florlette gardiner for. Lad dem bølge i vinden og gøre rummet hyggeligt og levende.

Falmer dine møbler i solen?

Lad tynde gardiner passe på dine møbler

Sommeren bringer lange lyse dage, og rummene lyses op fra alle vinkler. Det er skønt, men det betyder også, at tæpper og møbler bliver udsat for solens UV-stråler, så de falmer i farver og nuancer.

Ikke alene er lange lette gardiner elegante og sommerlige – det transparente væv gør også lyset blødere, så det filtrerer op mod 63% af de skadelige UV-stråler fra, inden lyset fordeles ud i rummet. Gardinet hjælper på den måde med til, at dine gulv, tæpper og møbler ikke falmer i solen.

Med lange tynde gardiner kan du skabe rum og indrette med stil og personlighed. De lette gardiner er både dekorative og tilpasser akustik såvel som lyset.

Besøg showroom og bliv inspireret

Lange, tynde gardiner i samspil med solafskærmning

Solgardinet er skabt til, at give din indretning og stil et let og smukt udtryk. I kombination med praktisk solafskærmning får du den optimale løsning, hvor du samtidig løser en række praktiske udfordringer med lys og temperatur døgnet rundt.

Undgå at investere i forkerte gardiner

Gratis guide

Gardiner er ikke bare gardiner, og med denne gratis guide kan du gennemgå alle ønsker og behov, inden du investerer i nye gardiner og solafskærmning.

Download gratis guide
Bredt sortiment af gardiner og solafskærmning
Velkommen i showroom

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg, Roskilde og på Frederiksberg. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
Showroom hos Gardinhuset
Find Showroom

GardinHuset tilbyder flotte showrooms med et bredt sortiment 4 steder i Danmark.

Oplev Luxaflex Gallery flagship store i Odense, Viborg og Roskilde.

Find GardinHuset her