Dæmp akustikken i din bolig

Hvad er lyddæmpende gardiner?

Lad lange bløde gardiner blødgøre lyde og hjælpe med at skabe hygge i dit hjem

Vil du vide mere?

Gardiner dæmper akustikken

Det er ikke kun en hyggelig belysning og det gode selskab, der gør rummet afslappende og rart at være i. Dine gardiner kan virke lyddæmpende og være med til at dæmpe akustik, samtidig med at de lange bløde bølger giver et smukt modspil til et rums hårde overflader.

Rum med moderne bygningsmaterialer som fliser, glas, trægulve og beton kan give en rungende akustik. Særligt i de store og høje rum, som vi kender fra bl.a. gamle store villaer og nyere byggerier.

Book et besøg og lad os få en snak om, hvordan den rigtige gardinløsning kan afhjælpe udfordringer med for meget akustik.

Book gardinkonsulent

Kan gardiner være lyddæmpende?

Ja. Gardiner med lyddæmpende struktur fra loft til gulv absorbere lyde og gør dem blødere.

Ikke kun tunge og kraftige tekstiler som uld, filt og velour suger meget af efterklangen i rummet. Nogle lettere og måske endda transparente tekstiler er også støjdæmpende i kraft af deres specielle vævning.

Mange muligheder

Duettegardiner, lamelgardiner og rullegardiner m.fl. kan også fungere akustikdæmpende, og er smukke i kombination med lange gardiner.

Indretter du med polstrede møbler og puder samt opslagstavler, der matcher dine gardiner og vægge, dæmpes akustikken og du fuldender din stil og skaber hygge.

Lad os hjælpe

Lydabsorberende lamelgardiner

Lamelgardiner med akustikvæv absorberer helt op til 60% af lyden, og nedbringer akustikken i rummet.

Lamellernes væv fåes i naturlige farver og nuancer.

Se dem i showroom
Dæmp akustikken med

Duettegardiner

Luftlommerne i Duettegardinet og det riflede gardin-design reducerer rummets klang. Når Duettegardinet er trukket for, kan de mest effektive væv reducere ekko i rummet med op til 60%.

Se dem i showroom
Velkommen i showroom
Alt i gardiner og solafskærmning

Du er altid velkommen i vores flotte showroom i Odense, Viborg og Roskilde. Se åbningstider her.

Book dit besøg i showroom. Så står en af vores faglige gardinkonsulenter klar til en kreativ snak om stil, ønsker og behov.

Vi kommer naturligvis også hjem i din bolig – helt uforpligtende naturligvis.

Book din konsulent her
Showroom hos Gardinhuset