Her kan du booke et gratis besøg

  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Hvordan vil du mødes?

  Vælg showroom
  Book et gratis besøg af gardinkonsulent

  Sammen gennemgår vi dine ønsker og behov.

  Med professionel og kreativ konsulentrådgivning ser vi på dine ønsker, og krydrer dine gardinbehov med kreative idéer og faglige kompetencer.

  Din gardinkonsulent kender mulighederne i GardinHusets store sortiment, og er ekspert i både design, funktion og alle detaljer. Du opnår dermed den bedste gardinløsning til fremtiden.

  Vi er mere end en gardinbus

  Hos os får du ikke bare gardinbussen ud - men en gardinkonsulent

  Andre i gardinbranchen bruger ofte udtrykket gardinbus og de opfordrer dig til at bestille gardinbussen. Vi har altid syntes, at gardinbussen var et lidt forkert begreb for den service, vi tilbyder.

  Når du bestiller et gratis og uforpligtende besøg fra GardinHuset, så er det en af vores dygtige gardinkonsulenter, der kommer hjem til dig. De kommer med en stor viden om gardinprodukter og ikke mindst indretning.

  Du kan derfor være sikker på at få kompetent rådgivning både i forhold til, hvilken gardinløsning, der vil dække netop dit behov, og hvilket design, der passer til din indretning og stil.

  Gardinkonsulenten kommer med et bredt sortiment, så du i ro og mag kan både se og føle kvaliteten derhjemme. Men de kører ikke i en gardinbus – det er snarere et mobilt gardinshowroom.

  Oplev det selv og book dit eget besøg af en af vores dygtige gardinkonsulenter.